Speidermerke

Askim Speidergruppe

Eventyrlig speiding siden 1917

 
Dugnad på speiderhuset PDF Skriv ut E-post
Skrevet av Michael Zetterlund   
tirsdag 07. april 2015 21:00

Hei alle speidervenner, foreldre, rovere og ledere!

En til to ganger i året er det dugnad på speiderhuset vårt. Det er da vi tar hovedvask, utbedrer maling, rydder utearealer og annet forfallende arbeid.

Dugnaden planlegges av husstyret, men det er alle foreldre og foresatte til speiderne som forventes å stille som "mannskap". Altfor ofte ser vi at opp til 50% av de som stiller på dugnad er ledere som allerede arbeider mer enn 1000 timer i året på frivillig basis som møter opp. Alle som har barn i speideren plikter å stille på 1-2 dugnader hvert semester!

Helgen 25-26/4 er det den årlige dugnaden på speiderhuset og vi trenger så mye hjelp vi kan få fra foreldre til speidere, rovere og andre medlemmer.

Vi har mange forskjellige type oppgaver både inne og ute. Alt fra vask, maling, lettere snekkeroppgaver, rydding av uteareal og mye mer. Ta gjerne med litt egne verktøy. Påmelding snarest mulig via e-mail til Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere JavaScript for å kunne se adressen . Husk å skrive ditt navn, speiderens navn (hvis du er forelder) hvor mange som kommer og om det er lørdag, søndag eller evt. begge dagene.

Når: Lørdag 25/4 klokken 10-16 og søndag 26/4 klokken 12-16.

Hva: Dugnad på speiderhuset

Ta med: Egnet tøy, litt verktøy og pågangsmot

Du får: Drikke, kaffe og noe enkelt å spise

Husk: Å melde deg på via mail til Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere JavaScript for å kunne se adressen  (alternativt via Facebook arrangementet som også blir opprettet)

Merk: Det er også dugnad på Romsåsen 25/4 - denne er primært rettet mot medlemmer i Prosjekt Romsåsen

LAST_UPDATED2
 

Askim Speidergruppe anbefaler Siteground som webhotell med Joomla som CMS