Speidermerke

Askim Speidergruppe

Eventyrlig speiding siden 1917

 
Oppstart høsten 2015 PDF Skriv ut E-post
Skrevet av Michael Zetterlund   
torsdag 06. august 2015 20:34

Nå starter et nytt speiderår for våre tidligere medlemmer, og nye som har lyst til å prøve på.

Småspeider er man fra 3. til 4. klasse. Når du starter i 5. klasse kalles du for «aspirant» og lærer mer om det du må kunne for å bli tropps-speider. Aspiranter møter stort sett på samme dag som småspeiderne frem til slutten av november da de blir tatt opp i troppen. Unntaket er 1 troppsmøte hver måned når de skal være med på torsdagsmøte. Eksakte datoer og mer info kommer i terminlista.

Småspeideren i Askim har møter på onsdager klokken 18:30-20:00. De første 3 møtene (2., 9. og 16. september) er «prøve på» møter der alle kan komme og prøve på speiding uten å måtte være medlemmer. Vi ser gjerne at en forelder/foresatt er med nye småspeidere på det første møtet.

Ta gjerne kontakt hvis du er interessert å bli småspeider på Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere JavaScript for å kunne se adressen eller ring Ingunn på 922 99 153

Troppen går man i fra 6. til 10. klasse. Her lærer man å klare seg selv i naturen, hjelpe andre og etterhvert kan du til og med dra på spennende overnattingsturer uten voksne tilstede.

Troppen har møter på torsdager klokken 18:30 – 20:30. Her er det «prøve på» møter 3., 10. og 17. september.

Les mer om å bli speider her og sjekk gjerne vår Facebook gruppe

ertevann

LAST_UPDATED2
 

Askim Speidergruppe anbefaler Siteground som webhotell med Joomla som CMS