Speidermerke

Askim Speidergruppe

Eventyrlig speiding siden 1917

 
Juleavslutningsweekend på Einarbu 20-22 nov PDF Skriv ut E-post
Skrevet av Øystein Bøhler   
søndag 15. november 2015 03:00

einarbu2OPPDATERT 15.11

I skrivende stund er det 46 påmeldte og vi er ca 105 medlemmer i Askim speidergruppe, det betyr at vi kan bli mange flere og som sangen sier: "Jo flere vi er sammen..."

Frist for påmelding går ut i dag.

Har du ikke tid til å være der hele helgen? Meld deg på og skriv når du kan være til stede så blir vi enige om betaling ol.

Jeg håper at så mange som mulig av dere vil være med å feire tidlig jul sammen med oss.

Meld deg på her: https://goo.gl/ItyOSd 

I år er det tredje gang vi har felles juleavslutning for hele gruppen - så nå er det tradisjon!

Du, og alle andre speidere i Askim Speidergruppe, er igjen invitert til en felles juleavslutningsweekend på Einarbu. 

Vi kommer som vanlig til å lage masse spennende ting som hører julen til, spise selvlaget julemat, ha speiderjulebål, dele ut merker og mye annen moro.

Nytt av året er at vi tilbyr overnatting ute for troppen, pga. litt lite plass til overnatting inne, dette er en flott mulighet for de som tar uteliv merket og få overnattingsdøgn. Vi kommer også til å ha litt mer egentid til leker ol. og kanskje et leirbål ute?

Troppen, rover og aspiranter møter opp fredag 20/11 klokken 19:00 og småspeideren møter opp lørdag 21/11 klokken 10:00 på Einarbu. Prisen er kr 200,- for rover, tropp og aspirtanter og kr. 150,- for småspeideren og betales til konto 1100 30 33076 (merk medspeiderens navn).

Påmelding gjøres via nettet - her:  https://goo.gl/ItyOSd Her kan også foreldre og si ifra om de kan hjelpe til på lørdagen (dagtid eller ettermiddag/kveld). Siste dato for påmelding er søndag 15/11. Påmeldingen er bindende!

Pakkeliste og annen nyttig informasjon kommer her på askimspeidergruppe.no når vi nærmer oss. Vi håper du har lyst og mulighet til å bli med!

Her kan du laste ned alt som en fin lapp til å henge på kjøleskapet - Side 1 for tropp, rovere og aspiranter og side 2 for småspeidere: pdfjuleavslutning.pdf375.75 KB

LAST_UPDATED2
 
Facebook Image

Askim Speidergruppe anbefaler Siteground som webhotell med Joomla som CMS