Speidermerke

Askim Speidergruppe

Eventyrlig speiding siden 1917

 
#KanonPinse2016 - Pakk og kjør PDF Skriv ut E-post
Skrevet av Øystein Bøhler   
fredag 13. mai 2016 11:52

cartoon moose beaver friendly characters canoe illustration 49168002I morgen drar vi på tur. Vi legger ut på samme sted som sist - dvs. Holmerudfors gjestehavn - kjøreforklaring finner man her: pdfVebeskrivelse.pdf814.04 KB

Vi har fått tilbud fra flere foreldre til å hjelpe til med kjøring og henting - veldig bra! Foreldre til disse barnene har vunnet tur til Sverige:
Kjøre fra speiderhuset lørdag kl 09:00:

 • Tommy
 • Nicholas
 • Jacob


Hente Holmerudfors gjestehavn mandag kl 14:45:

 • Eivind
 • Hans Erik


I tillegg så kjører Øystein, Espen, Micke og Per Anders - siden vi skal være med på turen.

Vi sover ute under haikeduk eller i hengekøye for de som har det, husk at det er meldt ned imot 2 grader på nettene så ta med varm sovepose. Sjekk lappen pdfkanopinse2016.pdf63.73 KB for pakkeliste, husk spesielt på:

 1. Matpakke (med drikke) til lunsj på lørdag
 2. Pakk i vanntett (helst i bag) - legg gjerne en søppelpose først i bagen og pakk i bæreposer som man knyter igjen, hvis man ikke fikk vanntettpose til jul.
 3. Minimum ett varmt skift (med sko) og sovepose skal pakkes i vanntettpose. Vi har en del vanntettposer til utlån for de som ikke har det selv. 
 4. Solkrem, solbriller og kanskje en hatt
 5. Regntøy
 6. Har du egen padlevest / seilvest - ta den med. Ikke redningsvest da de er masete å padle med. Vi har vanlige vester til utlån.
 7. Litt godis til felles bruk og glede
 8. Til slutt ULL ULL ULL ULL - VARME KLÆR! ULL! GULL! ULL!


De som skal være med på turen er (in order of appearance):Øystein, Unni-Sofie, Tommy, Nicholas, Mathilde, Sigrid, Eivind, Michael, Ida C K, Synnøve, Sigurd, Sofus, Erika, Per Anders, Hans Erik, Henrik, Lill-Emilie, Jacob, Espen og Fredrik
Si i fra hvis du mangler - eller ikke kan møte.

LAST_UPDATED2
 

Askim Speidergruppe anbefaler Siteground som webhotell med Joomla som CMS