Speidermerke

Askim Speidergruppe

Eventyrlig speiding siden 1917

 
Info om troppen
Patruljer og romfordeling våren 2017 PDF Skriv ut E-post
Skrevet av Øystein Bøhler   
mandag 09. januar 2017 11:00

speiderpatruljeneVi har gjort litt endringer på patruljene denne våren. Patruljene begynte å bli store og det er vanskelig å drive et godt patruljemøte med for store grupper. Vi har også valgt å dele opp i vandrer (ungdomsskole) og stifnner (barneskole) patruljer.

Her er en oversikt over patruljene slik de ser ut i dag. Peff er merket med fet skrift og Assistent er merket med kursiv. Vi vil også legge til info om kontaktleder for de forskjellige patruljene så snart det er klart.

 patruljerV17

Siden vi nå har 6 patruljer og bare 5 patruljerom, så har vi gjort litt endringer her også. Patruljene har ikke lengre faste patruljerom, vi har begynt med "free seating". Patruljene bytter på å patruljerom hvert møte og har alle sakene sine i en patruljekasse. En av patruljene pr møte MÅ være ute, noe som går på rundgang. Alle patruljene kan være ute hvis de ønsker det, de trenger ikke "vente" på sin tur. Møtet som skal være ute kan være utenfor speiderhuset, hjemme hos en i patruljen, i Åsermarka eller nesten hvor som helst ellers - det må bare avtales i patruljen og med kontaktleder møtet før. 

Her er en oversikt over hvor de forskjellige patruljene skal være på de patruljemøtene våren 2017.

romfordeling

Sist oppdatert ( tirsdag 10. januar 2017 10:04 )
 
Flaggmerke PDF Skriv ut E-post
Skrevet av Michael Zetterlund   
søndag 18. mai 2014 18:16

flaggmerkeVi i troppen har øvd en hel del på flagg, flaggheis og flaggregler. De som har vært med på enten flaggheis ved Fossumbrua eller i flaggborgen på barnetoget har nå muligheten til å ta flaggmerket. Det eneste som gjenstår er å lære seg litt mer om flaggdager, tidspunkter og størrelsesforhold for det Norske flagget. Alt du trenger å vite står i dette arket - pdfFlaggmerket52.45 KB

Alle må bestå en kort quiz/prøve for å få merket. Link til denne kommer før sommeravslutningen (der vi deler ut merker). Last ned vedlegget og pugg litt nå så klarer du det sikkert!

 
Vår egen "reklamefilm" PDF Skriv ut E-post
Skrevet av Michael Zetterlund   
fredag 01. mai 2009 19:56

I høst gjennomførte vi i troppen noe som heter "prosjekt speiding". Et av prosjektene som speiderne kunne velge mellom var film. Det ble til en kul reklamefilm om å prøve speideren. Se resultatet her (linket fraYouTube)

Sist oppdatert ( fredag 01. mai 2009 20:01 )
 
Om troppen PDF Skriv ut E-post
Skrevet av Michael Zetterlund   
torsdag 31. juli 2008 21:50

Skjerfmerke troppen

Vi i troppen holder holder normalt våre møter på speiderhuset i Tornerudveien hver torsdag klokken 18:30 - 20:00. Noen ganger har vi utvidet møte og da er vi ferdige klokken 20.30 og andre ganger er vi på tur eller har møte på annen plass. Dette vil det finnes informasjon om her på troppen sine egen sider eller i aktivitetsoversikten.

Hvis du ikke har vært med i speideren og har lyst til å prøve på er det mulig å starte hos oss. Se informasjon under.I troppen går vi i 5.-10. klasse. Nye aspiranter kan begynne hver høst. Troppen er inndelt i Stifinnere (10 -13 år) og Vandrere (13 - 16 år).

Troppen er inndelt i patruljer og patruljene ledes av patruljefører (peff) og assistent (ass), under tilsyn av voksne ledere.

Sist oppdatert ( onsdag 27. august 2008 14:09 )
 

Askim Speidergruppe anbefaler Siteground som webhotell med Joomla som CMS