Speidermerke

Askim Speidergruppe

Eventyrlig speiding siden 1917

 
Info
Terminliste Våren 2015 PDF Skriv ut E-post
Skrevet av Ruben   
lørdag 31. januar 2015 13:07

Terminliste Våren 2015 for rover 

pdfTerminliste_rover_våren_2015_ny_versjon_3.pdf211.42 KB

 
Pickup point for roveropptaksturen 2013 PDF Skriv ut E-post
Skrevet av Øystein Bøhler   
lørdag 27. april 2013 05:44

Til de foreldre som skal hente sine håpefulle - gå til linken http://goo.gl/maps/PTclk for å se kart. Her er pickuppoint merket (B) - startpunkt (A) er satt til Speiderhuset så du lett kan finne veien til og fra dugnaden som er der i helga.

Pickuptid er 10:30 på søndag 28.04.13

Rovere regner matte så det kanker

Vi sees!

Sist oppdatert ( lørdag 27. april 2013 06:08 )
 
Informasjon om roverlaget PDF Skriv ut E-post
Skrevet av Ole-Jørgen Huse Pedersen   
onsdag 22. oktober 2008 20:36

Speidere over 16 år er enten rovere eller ledere, eller begge deler. Roverne er med i detRapell lokale roverlaget som har møter av og til og
drar på turer sammen fra tid til annen. Roverlaget er en selvstendig del av speidergruppa, med en veldig flat organisasjonsstruktur, der alles meninger blir hørt. Den siste tiden har det vært lite av faste rovermøter, mye på grunn av en noe hektisk hverdag for de fleste av roverlagsmedlemene, men vi arbeider for å prøve å få til flere faste møter slik vi hadde tidligere.

Roverne er en kreativ gjeng som gjør mye heftig, som f.eks klatring, rappell, kanoturer eller paintball for å nevne noe. Klatring og rappell har den siste tiden stått mye i fokus. Mye på grunn av et stort engasjement i Romsåsen og en stor interesse innad i roverlaget. Men vi driver også en del med andre mer "tradisjonelle" speideraktiviteter, blant annet gjennom å hjelpe til som ledere for troppen og i småspeideren på møter fra tid til annen, eller hjelper til som ledere på leir. Men også ved å delta på andre speiderarrangementer for rovere eller arrangementer sammen med andre roverlag.

Hvert år arrangeres det to store nasjonale arrangementer for roverne, Roverstevnet og rover-femkampen. Begge disse arrangementene samler flere hundre rovere fra hele landet. Det arrangeres også egne roverleier. Der har man muligheten til å treffe mange andre rovere fra hele landet, både til aktiviteter og sosialt samvær.

Er du interessert, eller har spørsmål du ikke har fått besvart her er det bare å ta kontakt.

bruskasse 

 

Sist oppdatert ( onsdag 22. oktober 2008 21:11 )
 

Speidernyheter

Askim Speidergruppe anbefaler Siteground som webhotell med Joomla som CMS