Speidermerke

Askim Speidergruppe

Eventyrlig speiding siden 1917

 
Utleie speiderhuset
PDF Skriv ut E-post
Skrevet av Michael Zetterlund   
søndag 20. oktober 2013 18:11

Speiderhuset sett fra toppen av GlavaSpeiderhuset, som ligger på Tornerudveien 32, egner seg til mange forskjellige formål. Alt fra en enkel barnebursdag til møter, konfirmasjoner og bryllup. Huset som ble oppført av foreldrelaget i 1972 er betydelig oppusset i 1. etasje og har et helt nytt kjøkken. For de som har med seg barn så har vi 2 mål med "boltreplass" der overskuddsenergi kan slippes løs og en kul buldrevegg i peisestua.

1. etasje

 • gang
 • 2 toaletter
 • 3 grupperom (5-8 personer)
 • peisestue (ca 20 personer)

 

2. etasje

 • grupperom (5 personer)
 • kjøkken
 • storsal (ca 45 personer)

 

Leiepriser 2017

 • Helg, fredag 17:00 - søndag 18:00 kr. 2900,- (1500,- betales på forhånd, resterende 1400,- faktureres i etterskudd)
 • Hel dag fredag, lørdag eller søndag kl. 08:00 - 23:00 kr. 1800,- (betales på forhånd)*

 

*Enkeltdager i helg kan kun reserveres 2-3 uker før utleiedato, eller ved å betale kr 500,- ekstra (dagsleie kr 1800,- + gebyr for enkeltdagsbooking kr 500,- = 2300,-)

 Ønsker du adgang kvelden før (for å dekke bord, pynte osv) koster det kr 500,- ekstra og er kun mulig hvis huset ikke er utleid den kvelden.

Det er ikke mulig å kombinere "tidlig adgang" og enkeltdagsleie i helg - da må du leie hele helgen og prisen blir kr 2900,-

Aldersgrense for utleie til fest er 30 år! Dvs - ansvarlig leietaker må være minst 30 år og være tilstede under arrangementet.

 

Hva finner jeg på speiderhuset?

På speiderhuset finner du stoler og bord + servise (bestikk, tallerker, dype tallerker, asjetter, glas, vinglas osv) til minst 45 personer. I tillegg finner du det meste du trenger av kjeler, boller, thermoser, kaffetrakter og lignende (sjekk i forveien hvis det er noe spesielt du trenger). Kjøkkenet er helt nyoppusset og har masse benkeplass, serveringsvogn og annet man trenger for å servere mange på en gang.

Vi har 1 kjøleskap/fryser på kjøkkenet, fryseboks og et stort "coca-cola" kjøleskap i 1. etasje.

I storsalen har vi stort lerret og videoprosjektor. Adgang til internet kan og avtales med utleieansvarlig.

 

Hvordan leier jeg speiderhuset?

 1. Sjekk om huset er ledig aktuell dato / datoer i vår kalender (utleid = blå booking) eller send mail til Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere JavaScript for å kunne se adressen
 2. Last ned vår utleiekontrakt (docAskimSpeiderhus_Leiekontrakt_2017.doc52 KB) fyll ut og send til Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere JavaScript for å kunne se adressen
 3. Utleieansvarlig tar kontakt og bekrefter utleie + sender regning for leie alternativt depositum på e-post. Bookingen er bekreftet og endelig når betaling er registrert på vår konto
 4. Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere JavaScript for å kunne se adressen kan kontaktes for visning av huset, andre spørsmål, spesialavtaler og lignende.

 

Klikk på bildene for å se dem i fullskjerm

   
   
Sist oppdatert ( onsdag 03. mai 2017 08:27 )
 

Askim Speidergruppe anbefaler Siteground som webhotell med Joomla som CMS