Oppskrift til 4 personer
- 1 glass chunky salsa
- 1 fedd hvitløk
- 5 dl vann
- 1 buljongterning, fisk
- 400 g torskefilet, frossen
- 1/2 purre i ringer
- 1 boks mais
- 1-2 dl matlagingsfløte
- Salt og pepper
Annet
- Brød/hvitløksbrød
- Rømme
Meksikansk fiskesuppe – grunnoppskrift for 4 personer
Salsa, hvitløk, vann og buljong kokes opp. Tilsett grønnsakene og fisken skåret i biter. La det trekke til fisken er ferdig (når den enkelt kan deles i «flak»).
Tilsett fløten og smaksett med salt og pepper.
Server med brød og rømme
Variasjoner
Bruk flere/andre typer grønnsaker i suppa (gulrot, brokkoli, fennikel, chrerrytomater, paprika, gul løk…)
Andre typer fisk, for eksempel sei eller laks
Prøv kokosmelk istedenfor matlagingsfløte for en mer «orientalsk» vri