Oppskrift til 4 personer

  • 1 glass chunky salsa
  • 1 fedd hvitløk
  • 5 dl vann
  • 1 buljongterning, fisk
  • 400 g torskefilet, frossen
  • 1/2 purre i ringer
  • 1 boks mais
  • 1-2 dl matlagingsfløte
  • Salt og pepper

Annet

  • Brød/hvitløksbrød
  • Rømme

Meksikansk fiskesuppe – grunnoppskrift for 4 personer

Salsa, hvitløk, vann og buljong kokes opp. Tilsett grønnsakene og fisken skåret i biter. La det trekke til fisken er ferdig (når den enkelt kan deles i «flak»).

Tilsett fløten og smaksett med salt og pepper.

Server med brød og rømme

Variasjoner

Bruk flere/andre typer grønnsaker i suppa (gulrot, brokkoli, fennikel, chrerrytomater, paprika, gul løk…)

Andre typer fisk, for eksempel sei eller laks

Prøv kokosmelk istedenfor matlagingsfløte for en mer «orientalsk» vri